2024. 05. 03. Tímea, Irma, Jakab, Fülöp 18:34
Egyesületi hírek

Szakmai nappal egybekötött tisztújító választás a Kisalföldön - képgaléria! | 2018-09-24

Változások az OEE Győri Erdőgazdasági H. Cs. vezetésében

A kisalföldi tisztújító helyi csoport gyűlésre 2018. szeptember 6-án került sor a KAEG Zrt. Kapuvári Erdészetének Dél-Hansági gondnokságán, és a Göbös-majori Ökoturisztikai Központban.

A Győri Erdőgazdálkodási Helyi Csoport megjelent tagjainak első programja a Királytói Erdészeti Múzeum és a hansági erdőtelepítés története bemutatása volt. Majd a hansági erdőfelújítások megtekintése, értékelése abiotikus károkkal sújtott területeken szakmai programelem következett. Ezután az erdőgazdálkodás és a természetvédelem kapcsolatának bemutatása a gyakorlatban címmel, Bors László erdőgondnok előadását Kóródi Sándor erdészeti igazgató kiegészítéseivel, hallgatták meg a résztvevők.

Az összejövetel fő céljaként meghatározott tisztújító választást Göbös-majorban tartotta meg az OEE helyi csoportja.

A Helyi Csoport választás levezető elnöke Iványi Ákos titkár, a választási bizottság elnöke Feketéné Pechtol Éva, a választási Bizottság tagjai: Molnár Gábor és Nagy János voltak. Az OVB képviselőjeként dr. Marosi György vett részt a választáson.

A helyi csoport létszáma ill. szavazatra jogosultak száma: 105 fő, a szavazáson résztvevők száma: 53 fő volt. A szavazó urna bontása után 52 db érvényes és 1 db érvénytelen szavazatot számláltak.

Elnöknek (51 szavazattal) Pap Lászlót, titkárnak (52 szavazattal) Németh Márkot választotta meg a tagság, egyben ők lettek a helyi csoport küldöttjei is.

A tisztségekre megválasztott munkatársaknak ez úton is jó munkát, szakmai sikereket kívánunk!

A helyi csoport választásról és programról további képek az Egyesületi események képgalériában, a szövegkapcsolóra kattintva nézhető meg!

Szakmai nappal egybekötött tisztújító választás a Kisalföldön - képgaléria!
: OEE Győri Erdőgazdasági Helyi Csoport
: Greguss László Géza
: Nagy László
<< vissza


Imperial22 futárszolgálat