2024. 05. 04. Mónika, Flórián 07:21
Egyesületi hírek

Választások a borsodi és zempléni helyi csoportoknál | 2018-09-24

Miskolcon maradt, Sárospatakon változott a vezetés

Az Országos Erdészeti Egyesület, az egyik legrégebbi szakmai szervezet idén ősszel tart tisztújítást.

A Miskolci Helyi Csoport tagjai Fónagyságon megerősítették elnöki tisztségében Zay Adorjánt, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatóját, a titkári pozíciót pedig továbbra is Bányai Péter, az erdőgazdaság erdőművelési vezetője tölti be. Vezetőségi taggá választották Tajnai Róbertet, a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság vezetőjét. Egyesületi küldött Zay Adorján és Bányai Péter mellett Hornyánszky Antal lett. 

A Sárospataki Helyi Csoport Bózsván tartott - szakmai nappal egybekötött - tisztújító közgyűlést. A három ciklus után leköszönő Buday Péter helyett Hulják Péter, a Telkibányai Erdészeti Igazgatóság igazgatója lett az elnök. Titkárrá ismét Sándor Zsoltot, a Sárospataki Erdészet vezetőjét választották. Ők ketten kaptak küldötti megbízást is.     

A csoportnál már hagyomány, hogy több vezetőségi tag segíti a munkát. Az ülésen úgy döntöttek, hogy az erdőgazdaságot Buday Péter, a nyugdíjas tagságot Fehér István, az erdészeti hatóságot Szentesi Zoltán, a magánerdő gazdálkodókat pedig Tóth László képviselje a következő ciklusban.

Választások a borsodi és zempléni helyi csoportoknál
: OEE Miskolci és Sárospataki HCs
: Nagy László
<< vissza


Imperial22 futárszolgálat