2024. 05. 03. Tímea, Irma, Jakab, Fülöp 22:29
Ágazati, szakmai hírek

Több mint egy millió forint gyűlt össze erdészek természefotóiból | 2018-01-19

Sikeres volt az ÉSZAKERDŐ Zrt. "Zöld Szív" jótékonysági fotókiállítása

Véget ért az ÉSZAKERDŐ Zrt. „Zöld Szív” elnevezésű jótékonysági fotókiállítása, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkáját támogató Segíts Élni Alapítvány javára hirdetett meg az erdészeti társaság.

A Miskolc Plaza-ban 47 képet állítottak ki, ezeket az erdőgazdaság munkatársai (Bózsó Gyula, Buday Péter, Fehér János, Koroknai József, Mihók István, Molnár Viktor, Váradi Gábor) készítették. A fotók megvásárlására 2017. december 1. és 2018. január 10. között volt lehetőség.

Az akció ideje alatt több, mint egymillió forintot sikerült összegyűjtenünk. A teljes összeget átutaltuk a koraszülöttek mentésével és szállításával foglalkozó Segíts Élni Alapítvány számlájára. A pénzből speciális eszközöket, műszereket és olyan kiegészítőket vásárolnak, melyekkel kényelmesebbé, komfortosabbá tehetik a babák mindennapjait az ellátásuk során. Büszkék vagyunk arra, hogy sokan álltak a kezdeményezésünk mellé. Reményeink szerint a jótékonysági akció is bizonyítja, hogy társaságunk igyekszik szerepet vállalni a társadalom számára fontos ügyekben – fogalmazott Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.

Több mint egy millió forint gyűlt össze erdészek természefotóiból
: ÉSZAKERDŐ Zrt.
: ÉSZAKERDŐ Zrt.
: Nagy László
<< vissza


Imperial22 futárszolgálat