2024. 04. 19. Emma, Malvin, Zseraldina 07:19
Ágazati, szakmai hírek

A somogyi rengeteg őreit díjazták | 2019-03-28

Major László kapta a Somogyi Erdőkért gyűrűt

Az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából tartott ünnepséget a társaság a Somogyi Erdők Házában. A Nagyboldogasszony Katolikus Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai adtak műsort, amelynek középpontjában természetesen az erdők és fák álltak.

Ezután talált gazdára a somogyi erdőgazdaság legmagasabb kitüntetése, A somogyi erdőkért aranygyűrű, amelyet idén Barkóczi István vezérigazgató Major László erdőmérnöknek adott át.

Major László közel ötven éve van a szakmában, harminc éve dolgozik a SEFAG-nál, jelenleg is a Kaposvári Erdészet erdőművelési ágazatvezetője. Azonban munkája mellett a társaság lőegyletét vezeti, természetfotósként brillíroz. Méltatásában elhangzott: energikus személyiség, aki magas szakmai tudással rendelkezik, s ezt igyekszik a társaság javára használni.

Major László meghatódva vette át a kitüntetést, s köszönte meg azt a vállalat vezetésének. – Nehéz a szavakat mondatokká formálni egy ilyen kitüntetés átvételekor – mondta Major László. – Köszönöm kollégáimnak, hogy akkor nyújtottak kezet, amikor szükség volt rá, és megszerettették velem az erdőt.

Az ünnepségen a társaság tizenegy olyan kollégáját jutalmazta elismerő oklevéllel, akik munkájukkal hozzájárultak egységük eredményes gazdálkodásához.

A somogyi rengeteg őreit díjazták
: Sonline
: Koszorus R.
: Sonline
: Nagy László
<< vissza


Imperial22 futárszolgálat