2024. 04. 20. Tivadar, Tihamér, Töhötöm 11:33
Ágazati, szakmai hírek

Erdészek lepték meg az egri kórházban fekvő beteg gyermekeket | 2019-05-16

Sikerrel zárult a plüssállat gyűjtési akció

Az EGERERDŐ Zrt. és a Szelíd Motorosok facebook csoport tavasszal meghirdetett plüssállat gyűjtési akciója sikerrel zárult, mely az erdőgazdaság tavaszi véradónapjával lett összekapcsolva. A segítő kezet nyújtó emberektől, erdészektől és a civil lakosságtól több száz plüssállat gyűlt össze Egerben.

A kezdeti elképzelés szerint az Országos Kardiológiai Intézet Gyerekosztályán fekvő gyerekek számára indult a gyűjtés. A motoros csoport egész országra kiterjedő akciója során hatalmas mennyiségű plüssállat gyűlt össze, ezért a szervezők megkeresték a megyei kórházak gyerekosztályait is, akik szívesen fogadták az adományt.

Az EGERERDŐ Zrt.-nél összegyűlt pihe-puha játékokkal a mai napon az egri Markhot Ferenc Kórház Gyerekosztályának kisbetegeit leptük meg. A hosszabb-rövidebb kórházi kezelés bizony mély nyomokat hagyhat a gyermekek életében, de a szép, színes környezet, a szülők jelenléte és a kedves játékok hamarabb elfeledtetik a betegség gondolatait.

Bízunk benne, hogy a motorosok és az erdészek adománya sok betegeskedő gyermek arcára csal mosolyt és hozzájárul gyógyulásukhoz.

Erdészek lepték meg az egri kórházban fekvő beteg gyermekeket
: EGERERDŐ Zrt.
: Vigh Ilona/Egererdő Zrt.
: Nagy László
<< vissza


Imperial22 futárszolgálat