2024. 04. 19. Emma, Malvin, Zseraldina 06:44
Ágazati, szakmai hírek

Új navigációs applikációt fejlesztett a Bakonyerdő Zrt. | 2019-06-18

Bakonyerdő Betyárvilág Túra

Bemutatták a Bakonyerdő Zrt. első túra navigációs applikációját, amely segíti és játékosan tájékoztatja a túrázót a környék nevezetességeiről és betyáros múltjáról.

A Betyárvilág-túra navigációs app legfontosabb célja a közösség teremtés mellett, a túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára. A célirányosan megteremtett látványvilág mellett fontos megemlíteni, a túra során elérhető hangos előadásokat, amelyek narrációs szerepet is ellátnak. Az izgalmas történetek meghallgatását vagy elolvasását követően a túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk. A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.

Rajzfilmszerű: A túra során elérhető helyszínek meseszerű történetének bemutatása és élmény szintű átadása a túrázók számára.

Hangos előadás: A betyár helyszínek történetének hangos előadása, amelyek narrációs szerepet is ellátnak.

Útvonalkövetés:  túrához fejlesztett egyedi útvonalkövetés betyáros kvízkérdésekkel. A túra app kvíz kérdésre adott válasz alapján dönti el, hogy a főútvonal következő vagy egy kitérő állomásához navigál el bennünket, ahol egy újabb betyáros történet szereplői lehetünk.

Offline működés: A letöltést követően az túra applikáció nem igényel további online kapcsolatot (internet elérést), mivel GPS alapú navigációval biztosítja az offline működést.

Az applikáció a Google Play segítségével tölthető le, kattints a linkre!: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.printosh.betyarvilagtura

Új navigációs applikációt fejlesztett a Bakonyerdő Zrt.
: Bakonyerdő Zrt.
: Bakonyerdő Zrt.
: Nagy László
<< vissza


Imperial22 futárszolgálat